OVER MIJ

Samen werken aan een gezondere leefstijl

EVEN KENNISMAKEN!

Hoi! Mijn naam is Ellen Drost en ik ben leefstijlcoach en ik geef Powerwalking. Ik heb een fijn gezin met mijn partner René en twee tienerdochters, Anouk en Lindy. Ik geniet er enorm van om alleen, met René of met sportmaatjes naar buiten te gaan om te wandelen, hardlopen of mountainbiken in “onze achtertuin”. Ook zwem ik meerdere keren per week in de Zandenplas. Dit doe ik de hele winter door. Het helpt mij om lekker ontspannen de dag te beginnen. Je leest het, bewegen is heel belangrijk voor mij smile.

Naast dat ik het heerlijk vind om te bewegen, ben ik mij ook steeds meer gaan verdiepen in voeding. Hoewel ik dacht dat ik wel gezond at, was er nog veel winst te behalen. Door kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon voel ik mij veel fitter en heb ik meer energie.

Om mij heen zie ik steeds meer mensen die worstelen met hun gewicht, bij wie het niet lukt de leefstijl te veranderen. Ik maak heel graag gebruik van mijn kennis en enthousiasme om ook hen (jou!) te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Ik gun het iedereen zich fit te voelen en te kunnen genieten van bijvoorbeeld bijzondere momenten met vrienden of (klein)kinderen.

ellen-drost

ELLEN DROST

logo-arts-en-leefstijl
logo-blcn
logo-blcn

IK NEEM JE GRAAG EEN KEER MEE

Naast leefstijlcoach ben ik ook Powerwalking trainer. Powerwalking is lopen in een stevig tempo met tussendoor spierversterkende oefeningen. Ik vind het leuk om mensen te motiveren, te laten zien dat ze dat stapje extra kunnen zetten. Zelf ervaar ik nog iedere keer hoe heerlijk het kan zijn om te bewegen als je iets doet wat je leuk vindt. Je hoofd leegmaken en na afloop met een voldaan gevoel onder de douche stappen.

Probeer het zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Lifestyle is the art of discovering good ways to live

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

info@be-leefstijl.nl