WERKWIJZE

Coaching die bij jou past

Coaching op leefstijl is iets persoonlijks

Niemand is hetzelfde en iedereen heeft iets anders nodig. In de coaching draait het om wat bij jou past en dat is geen standaard verhaal. Coaching is een stukje van de coach, die kennis en ervaring meebrengt, en een stuk van jezelf. Jij brengt ook kennis en ervaring mee. Kennis over jezelf, wat doe je al, wat kun je, wat heb je gedaan, wat past bij jou, wat heeft in het verleden gewerkt, wat moet je bij jou vooral niet doen.

Ik bied daarom ook geen standaard pakketten aan, maar ga in een gesprek met jou kijken waar jij behoefte aan hebt en wat bij jou past. Dat doe ik via een intakegesprek of via een leefstijlscan. Ik geef daarbij aan op welke manier ik denk dat bij jou gezondheidswinst behaald kan worden, wat daarvoor nodig is en ik doe je een aanbod.

Of kies voor het leefstijlabonnement. Doordat er veel contactmomenten zijn, blijf jij aandacht houden voor je doelen. Tussen de gesprekken door, ga je zelf aan de slag. En als jij er 100% voor gaat en gemotiveerd aan je doelen werkt, heb je gegarandeerd resultaat!

MOGELIJKHEDEN

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken de doelen waar je aan wilt werken en wat je motivatie is om daar te komen. Samen kijken we hoe ik je daarbij kan helpen. Het is een gesprek van een ongeveer een uur. Na het intakegesprek ontvang je van mij een voorstel voor een traject dat jou gaat helpen die doelen te behalen. Het intakegesprek is gratis.

Afspraak maken

Leefstijltraject (GLI-CooL)

De gecombineerde leefstijlinterventie is een 2-jarig programma met als doel gezond afvallen. Je krijgt begeleiding op het gebied van voeding, beweging en gedrag en gaat daarmee nieuwe gewoontes aanleren. Het traject bestaat uit groepssessies en één-op-één gesprekken. Deelname wordt volledig vergoed door de zorgverzekering. Meer informatie.

Stuur bericht

Leefstijlabonnement

Het leefstijlabonnement bestaat uit een intakegesprek, maandelijks twee keer 45 minuten coaching incl. weeg- en meetmoment, ondersteunende opdrachten via email, wekelijks contact via Whatsapp en regelmatig een recept (voor ontbijt, lunch, diner of tussendoortje). Het abonnement sluit je af voor minimaal 6 maanden, de gesprekken kunnen ook online. Dit abonnement is dus ook geschikt voor jou als je wat verder weg woont.

Graag meer info

Leefstijlscan

Bij de leefstijlscan geef je mij vooraf een inkijkje in je voedingspatroon, beweging en vitaliteit. In een gesprek bespreken we je doelen en motivatie. De leefstijlscan bevat ook een weeg- en meetmoment. Na afloop ontvang je een rapport met een berekening van je energiebehoefte, persoonlijk tips en adviezen op het gebied van voeding en bewegen en een vrijblijvend aanbod voor persoonlijke begeleiding.

Contact opnemen

VOLG HET TRAJECT DAT BIJ JOU PAST

Om je een idee te geven van de mogelijkheden zie je hier een voorbeeld traject. De onderwerpen en het aantal sessies dat nodig is, kan bij jou weer anders zijn. De kosten voor losse sessies bedragen € 70,- per uur.

Voeding (4 sessies)
Aan het eind van dit traject heb je goed inzicht in wat gezonde voeding is en heb je stap voor stap je voedingspatroon aangepast naar een gezond voedingspatroon. Maar wat veel belangrijker is, is dat je zelf vaardig bent en het vertrouwen hebt dat de stappen die jij zet en de keuzes die je maakt de juiste zijn. Met kleine stapjes een goede relatie met eten krijgen.

Slaap, stress en ontspanning (3 sessies)
Een goede slaaphygiëne is belangrijk, maar wat is een goede slaaphygiëne en hoe ervaar jij je slaap? Deze sessies helpen je inzicht te krijgen in je slaappatroon. Daarnaast kijken we naar wat jou stress geeft en waardoor bij jou de balans weg is. We gaan op zoek naar manieren om slaap te verbeteren en de balans tussen stress en ontspanning te herstellen.

Terugval en verleiding (3 sessies)
Terugval hoort bij het aanpassen van je leefstijl. Het ontstaat vaak wanneer je niet meer in balans bent. In deze sessies ga je leren hoe je op een goede manier kunt omgaan met deze momenten, waardoor het risico op terugval steeds kleiner wordt. Uiteindelijk leer je van terugval en word je er sterker door.

*Tussentijds mag je altijd contact opnemen voor vragen en advies.
*Tijdens iedere sessie een weeg- en meetmoment.

A little progress each day adds up to big results

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

info@be-leefstijl.nl