WERKWIJZE

Coaching die bij jou past

Coaching op leefstijl is iets persoonlijks

Niemand is hetzelfde en iedereen heeft iets anders nodig. In de coaching draait het om wat bij jou past en dat is geen standaard verhaal. Coaching is een stukje van de coach, die kennis en ervaring meebrengt, en een stuk van jezelf. Jij brengt ook kennis en ervaring mee. Kennis over jezelf, wat doe je al, wat kun je, wat heb je gedaan, wat past bij jou, wat heeft in het verleden gewerkt, wat moet je bij jou vooral niet doen.

In een persoonlijk gesprek kijk ik met jou waar jij behoefte aan hebt en wat bij jou past. Dat doe ik via een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek gebruiken we ook om te kijken of er een klik is. Wanneer wij gaan samenwerken vind ik het belangrijk dat er vertrouwen is zodat jij je vrij voelt om dingen te delen en mij mee te nemen in je proces. Voor mij is dit ook belangrijk omdat ik mij ook vrij wil voelen om jou de weg te wijzen en je alles te kunnen vragen.
Het kennismakingsgesprek is er ook voor om te onderzoeken op welke manier jij gezondheidswinst kunt behalen, wat daarvoor nodig is en of ik jou dat kan bieden. Je zit nog nergens aan vast, het gesprek is geheel vrijblijvend.

Wanneer we aan de slag gaan zijn er regelmatig contactmomenten, zodat jij aandacht blijft houden voor je doelen. Tussen de gesprekken door, ga je zelf aan de slag. De grootste verandering vindt immers plaats wanneer wij elkaar niet zien. En als jij er 100% voor gaat en gemotiveerd aan je doelen werkt, heb je gegarandeerd resultaat!

Wil jij hier nog even over doorpraten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

MOGELIJKHEDEN

Kennismakingsgesprek

Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken de doelen waar je aan wilt werken, wat je motivatie is om daar te komen en waarom dat belangrijk is voor jou. Samen kijken we hoe ik je daarbij kan helpen.  Na het gesprek ontvang je van mij een voorstel voor een traject dat jou gaat helpen die doelen te behalen. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Leefstijltraject (GLI-CooL)

De gecombineerde leefstijlinterventie is een 2-jarig programma met als doel gezond afvallen. Je krijgt begeleiding op het gebied van voeding, beweging en gedrag en gaat nieuwe gewoontes aanleren. Het traject bestaat uit groepssessies en 1-op-1 gesprekken. Deelname wordt vergoed door de zorgverzekering. Tot na de zomer worden er geen nieuwe groepen gestart. Meer info.

ONTSPANNING DOOR INSPANNING

Bewegen neemt een belangrijke plaats in bij de coaching. Bewegen is essentieel voor een gezonde leefstijl. Het heeft veel lichamelijke gezondheidsvoordelen, maar draagt ook bij aan meer zelfvertrouwen en aan een gezond brein. Prof. dr. Erik Scherder: “Zowel bij jongeren als ouderen verbetert de fitheid van het brein wanneer ze meer bewegen. Je kunt bijvoorbeeld beter dingen plannen. Je neemt meer initiatief en je hebt meer grip op je gedachten, emoties en gedrag.” Enorm belangrijk dus als jij je gedrag wilt veranderen.

Als trainer powerwalking en fitnesstrainer i.o. breng ik mensen letterlijk in beweging. Ik zie mooie dingen gebeuren wanneer mensen die jaren niet gesport hebben en mensen die sporten niet leuk vinden onder mijn begeleiding wel gaan bewegen. “Ellen, ik wil gewoon even zeggen hoe blij ik ben dat ik met powerwalking ben begonnen en dat komt door jou. Je enthousiasmeert en motiveert en zorgt voor een fijne sfeer.” aldus Corina Methorst. Bewegen kan écht leuk zijn! 

Tijdens bewegen komen verschillende gelukshormonen vrij, serotonine, dopamine en endorfine. Serotonine is belangrijk voor je humeur, impulscontrole en zelfvertrouwen, dopamine verbetert humeur en gevoel van welbehagen en endorfine kan binnen een minuut een stressreactie stilleggen! 

A little progress each day adds up to big results

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

info@be-leefstijl.nl