WERKWIJZE

Coaching die bij jou past

Coaching op leefstijl is iets persoonlijks

Niemand is hetzelfde en iedereen heeft iets anders nodig. In de coaching draait het om wat bij jou past en dat is geen standaard verhaal. Coaching is een stukje van de coach, die kennis en ervaring meebrengt, en een stuk van jezelf. Jij brengt ook kennis en ervaring mee. Kennis over jezelf, wat doe je al, wat kun je, wat heb je gedaan, wat past bij jou, wat heeft in het verleden gewerkt, wat moet je bij jou vooral niet doen.

Ik bied daarom ook geen standaard pakketten aan, maar ga in een gesprek met jou kijken waar jij behoefte aan hebt en wat bij jou past. Dat doe ik via een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of we een klik hebben. Wanneer wij gaan samenwerken vind ik het belangrijk dat er vertrouwen is zodat jij je vrij voelt om dingen te delen en mij mee te nemen in je proces. Voor mij is dit ook belangrijk omdat ik mij ook vrij wil voelen om jou de weg te wijzen en je alles te kunnen vragen.
Het kennismakingsgesprek is er ook voor om te onderzoeken op welke manier jij gezondheidswinst kunt behalen, wat daarvoor nodig isen of ik jou dat kan bieden. Je zit nog nergens aan vast, het gesprek is kostenloos en geheel vrijblijvend.

Wanneer we aan de slag gaan zijn er regelmatig contactmomenten, zodat jij aandacht blijft houden voor je doelen. Tussen de gesprekken door, ga je zelf aan de slag. En als jij er 100% voor gaat en gemotiveerd aan je doelen werkt, heb je gegarandeerd resultaat!

MOGELIJKHEDEN

Kennismakingsgesprek

Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken de doelen waar je aan wilt werken en wat je motivatie is om daar te komen. Samen kijken we hoe ik je daarbij kan helpen. Het is een gesprek van een ongeveer een uur. Na het gesprek ontvang je van mij een voorstel voor een traject dat jou gaat helpen die doelen te behalen. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Afspraak maken

Leefstijltraject (GLI-CooL)

De gecombineerde leefstijlinterventie is een 2-jarig programma met als doel gezond afvallen. Je krijgt begeleiding op het gebied van voeding, beweging en gedrag en gaat nieuwe gewoontes aanleren. Het traject bestaat uit groepssessies en één-op-één gesprekken. Deelname wordt vergoed door de zorgverzekering. Meer info.

Stuur bericht

HET TRAJECT DAT BIJ JOU PAST

Om je een idee te geven van de mogelijkheden zie je hier een voorbeeld traject van 10 sessies. De onderwerpen en het aantal sessies dat nodig is, kan bij jou weer anders zijn.

Voeding
Aan het eind van dit traject heb je goed inzicht in wat gezonde voeding is en heb je stap voor stap je voedingspatroon aangepast naar een gezond voedingspatroon. Maar wat veel belangrijker is, is dat je zelf vaardig bent en het vertrouwen hebt dat de stappen die jij zet en de keuzes die je maakt de juiste zijn. Met kleine stapjes een goede relatie met eten krijgen.

Slaap, stress en ontspanning
Een goede slaaphygiëne is belangrijk, maar wat is een goede slaaphygiëne en hoe ervaar jij je slaap? Deze sessies helpen je inzicht te krijgen in je slaappatroon. Daarnaast kijken we naar wat jou stress geeft en waardoor bij jou de balans weg is. We gaan op zoek naar manieren om slaap te verbeteren en de balans tussen stress en ontspanning te herstellen.

Terugval en verleiding
Terugval hoort bij het aanpassen van je leefstijl. Het ontstaat vaak wanneer je niet in balans bent. In deze sessies ga je leren hoe je op een goede manier kunt omgaan met deze momenten, waardoor het risico op terugval steeds kleiner wordt. Uiteindelijk leer je van terugval en word je er sterker door.

*Tussentijds mag je altijd contact opnemen voor vragen en advies.
*Tijdens iedere sessie een weeg- en meetmoment.
*De kosten bedragen € 75,- per uur.

A little progress each day adds up to big results

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

info@be-leefstijl.nl